Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper was een aantal jaar geleden nog een nobele onbekende voor vele Vlamingen. Ondertussen is de sympathieke Aalstenaar met zijn atypische looks één van de meest gegeerde gezichten in het Vlaamse medialandschap. Opvallend want Bockie heeft een hele periode achter de schermen gewerkt op de onlinedienst van VTM.

“Ik had nooit verwacht dat mijn tv-carrière zo’n vaart zou nemen”, gaat Bockie van start in Dag Allemaal. “Vooral omdat ik onmogelijk iets kan faken. In ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ mag ik grappen maken, zalig! In ‘Snackmasters’ kon ik mijn passie voor ongezond eten kwijt, heerlijk! Ook in ‘Boris’ en in ‘Bompa Bockie’, zie je alleen oprechte emoties, daar leef ik voor.”

Bockie geeft aan voor veel dingen open te staan behalve één ding: “vraag me niet om in een afgelikt kostuum een show te presenteren, zo ben ik niet en dat zal ik nooit doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.