Ruth Beeckmans zal de komende periode heel wat tijd gaan doorbrengen in Plopsaland De Panne, zo staat in Dag Allemaal te lezen.

De actrice zal namelijk de rol van boze koningin/stiefmoeder op zich nemen in de nieuwe Studio 100-musical Sneeuwwitje. Ook ’s avonds zal Ruth op de planken te zien zijn aan de zijde van Karen Damen, Gert Verhulst en James Cooke in een zomerrevue. Gelukkig heeft Studio 100 in de buurt van het pretpark een appartement voorzien, zodat ze niet heel de tijd hoeft te pendelen tussen Antwerpen en de kust.

Dat het een enorm drukke zomer wordt, vinden Ruth en haar kinderen niet erg. “Dat is afleiding voor mij, hé”, gaat ze van start. “En voor de kinderen is het goed dat ze voelen dat het leven doorgaat. Dat hun mama vooruit wil. Maar altijd met onze rugzak, met hun papa in ons hart. Gary is er al twee jaar niet meer, maar hij zal altijd een deel van ons zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.