Siska Schoeters trekt opnieuw haar stoute schoenen aan voor het nieuwe seizoen van Durf te vragen. In dit programma stelt de presentatrice de vragen waar iedereen mee zit, maar haast niemand durft te vragen.

In Story staat te lezen dat de actrice vooral bang was voor de aflevering over fetisjen. “Er wordt beweerd dat meer dan de helft van de Vlamingen een fetisj heeft: leer, latex, voeten, je verkleden als hond of pony, vastgeknoopt worden in touwen, naalden…”, gaat ze van start. “Zelf heb ik alleen een fetisj voor schoenen en handtassen. Niet dat ik daar opgewonden van word, hoor, eerder kinderlijk blij. Al wilde ik wel eens weten of het iets voor mij zou zijn. Maar een staartje in mijn broek steken, dat windt mij dus niet op.”

Aan de aflevering met acteurs in de volwassenenindustrie heeft de presentatrice zelfs een trauma overgehouden. “We bevonden ons in een kleine, afgesloten ruimte en als ik dan het gevoel heb dat ik geen lucht meer krijg, word ik kortademig en krijg ik tranen in mijn ogen. Het enige waar ik dan aan kan denken, is: ik wil hier weg. Het was een soort paniekaanval.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.