Hoewel Karlijn Sileghem langzaam maar zeker de zestig nadert, ziet de actrice er nog steeds stralend uit. Wanneer de reporter van Primo vraagt wat haar geheim is, geeft Karlijn aan dat ze wel een aantal zalfjes en crèmes heeft met zogenaamd geheime ingrediënten.

“Ik vind het nog steeds leuk om mezelf te verzorgen en er goed uit te zien op beeld”, begint ze te vertellen. “Al breng ik opvallend minder tijd door in de badkamer dan toen ik nog jong was en het spel van hofmakerij nog belangrijk was.”

Karlijn geeft aan dat ze in de jaren tachtig allerlei verschillende soorten make-up en lippenstift door elkaar gebruikte. “Mocht ik dat nu doen, zou ik eruitzien als een vogelverschrikker. Wanneer ik last heb van één of ander kwaaltje of me erger aan een badhairday, heb ik gelukkig een man die heel down-to-earth is. ‘Allez, is ’t weer van dat’, zegt Erwin dan laconiek.”

Gelukkig heeft de actrice geen angst om ouder te worden, dit komt omdat haar moeder 87 is en ook nog steeds erg actief is. “Ze zegt ook vaak: ‘Leef gewoon’. Daarmee is mama mijn grote voorbeeld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.