In een interview in Flair geeft de reporter aan dat self-love centraal staat in het artikel, dit lijkt iets te zijn waar de geïnterviewde Kamal nog steeds mee worstelt.

“Ik haal kijkcijfers van over het miljoen en weet dat ik daar trots op mag zijn, maar toch denk ik steeds dat het nog beter kan”, gaat hij van start. “Ik heb gewoon heel grote littekens uit m’n verleden. Ik heb huisje, tuintje en kindje, ik heb een fantastische job en ik ben gelukkig, maar toch is er een soort leegte die ik niet kan vullen.”

Kamal geeft aan dat hij zich vroeger beter probeerde te doen voelen door veel te eten. “Ik zeg altijd: als ik geen moslim was, dan was ik alcoholist. Zelfs wanneer 1,3 miljoen kijkers wat ik doe goed vinden, kan ik mezelf nog steeds niet altijd graag zien. Dat cijfer boeit ook niet zolang ik zelf niet tevreden ben met wat ik zie in de spiegel.”

Laten we hopen dat Kamal snel mag inzien dat hij wel degelijk trots mag zijn op zijn realisaties.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.