Het leven van een bekende Vlaming is erg onzeker. Het ene moment word je voor elk programma gevraagd, het andere moment kan je jaren zonder opdracht zitten. Het is dus nooit slecht om in de tussenperiode iets op te bouwen voor mocht het ooit slechter gaan.

In Dag Allemaal lezen we dat ook Eva Daeleman dit doet. Helaas is het de laatste periode erg stil geworden rond de presentatrice en dus heeft ook zij een andere job gevonden.

Eva zou als doel hebben om mensen in hun kracht te plaatsen, dit doet ze als transformatiecoach. De voormalige presentatrice is zelf haar donkere periode doorgekomen doormiddel van een spirituele reis. Deze reis heeft ze kunnen maken door een paddoceremonie, waar ze een bepaalde soort geestverruimende paddenstoel opat. In haar boek “Kwijt” vertelt ze meer over deze ervaring.

Volgens het weekblad geeft Eva ook actieve coaching, zo zou ze op haar website verschillende cursussen aanbieden zoals “innerdancing”, “omgaan met essentiële oliën” en “online cursus vrouwelijke kracht”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.