Naast een bloeiende carrière is Belle Perez in de eerste plaats ook moeder van haar zoontje Ellía. Wanneer de reporter van Primo vraagt of de zangeres wel eens kan uitslapen nadat ze ’s avonds een optreden had, geeft de zangeres aan dat ze elke dag om 7 uur opstaat, een bewuste keuze zo blijkt.

“Ik probeer Ellía in de mate van het mogelijke elke ochtend en avond naar en van school te brengen. Lukt dat niet, dan staat de papa standby”, begint ze gepassioneerd te vertellen. “Maar het is voor mij heel belangrijk om een aanwezige moeder te zijn. Daarom neem ik al enkele jaren wat gas terug in de zomer, zodat ik qualitytime kan doorbrengen met mijn gezin. Maar uitslapen? Dat heb ik al zeven jaar niet meer gedaan. ’t Moet zijn dat ik weinig slaap nodig heb.”

Belle is er zich van bewust dat haar slaappatroon doorheen de jaren flink is veranderd. “Ik slaap niet alleen minder, maar ook minder vast. Sinds ik mama geworden ben, blijf ik in een soort waakmodus. Enkel op vakantie slaap ik nog als een baby. Zonder wekker slaap ik dieper en heb ik heerlijke dromen. Jammer dat een mens niet 365 dagen per jaar op vakantie kan zijn”, besluit ze lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.