Het nieuwe seizoen van Nonkels is opnieuw een schot in de roos. Overal waar Rik Verheye komt wordt hij aangesproken door fans van de serie. Wanneer de reporter van Story vraagt hoe zijn vriendin Manon hiermee om gaat, geeft de acteur aan dat ze dit geweldig goed doet.

“Ik weet niet of ik dat zou kunnen”, gaat hij van start. “Soms zegt ze wel eens: ‘Ik heb jou nooit voor mij alleen, je bent collectief bezit.’ Ze komt ook vaak mee met mij naar Sporting Hasselt, anders ziet ze me amper in het weekend. Gelukkig wonen we op het gemak aan zee en daar ken ik de rustige plekjes.”

Wat volgt is een ware romantische lofzang aan het adres van zijn vriendin. “Manon is echt wel de grappigste vrouw die ik ooit ontmoet heb. Bovendien is ze ontzettend slim, knap, lief… Echt, ik ben een heel gelukkige mens. Manon en ik spreken dezelfde taal, hebben dezelfde humor, dat maakt de relatie een stuk makkelijker. Ze steunt me in alles wat ik doe en gelooft in mij. Maar dat is wederzijds. We vormen een sterk en hecht koppel en ik heb het volste vertrouwen in ons. Door alles wat ik heb meegemaakt in mijn jeugd, heb ik geleerd van elke dag te genieten. Samen leuke dingen doen en op stap gaan, zo beland je vanzelf in de toekomst.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.