Sven Pichal is een erg controversieel figuur nadat hij eind 2023 werd opgepakt voor het bezit van ongepast beeldmateriaal van minderjarigen. Na verder onderzoek bleek de radiomaker jarenlang actief op het internet op zoek te gaan naar beelden van kindermisbruik, ongetwijfeld een zware klap voor de familie van Sven.

In Dag Allemaal staat te lezen dat de familie Pichal helaas opnieuw een drama heeft meegemaakt. Geert Pichal, de oudere broer van Sven is helaas na een lange strijd overleden aan een slopende ziekte.

Geert stierf op 51-jarige leeftijd en stond in zijn thuisgemeente Hoboken bekend als postbode en districtsraadslid voor de partij Groen.

Helaas is dit niet het eerste overlijden in de familie van Sven. De vader van Sven overleed namelijk aan dezelfde ziekte toen hij nog maar 42 jaar oud was, ook zijn moeder overleed enkele jaren geleden in dezelfde omstandigheden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.