Xandee, of Sandy Boets zoals haar echte naam luidt, heeft er geen gemakkelijke periode opzitten, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Dag Allemaal. De zangeres kreeg onder meer te maken met hartaandoeningen, baarmoedergezwellen, depressies en tal van andere medische ingrepen. Bij al deze tegenslagen komt ook nog eens bij dat er een tumor werd vastgesteld bij haar vader.

Optreden deed de zangeres al enige tijd niet meer, tot haar goede vriendin Carina Clerinx, bekend van het duo Patrick en Carina, plots met een voorstel op de proppen kwam om Xandee te betrekken in haar ‘Euroshow’.

De zangeres is dan ook erg blij dat ze mag deelnemen aan dit leuke concept. “Ik ben zo blij dat ik m’n zinnen daarmee kan verzetten”, gaat ze van start. “Ik wil de problemen achter mij laten.”

Natuurlijk kijkt Xandee er ook naar uit om 1 Life opnieuw voor een publiek te brengen, hét nummer waarmee ze ons land in 2004 vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.