Het leven als ouders én als showbizzkoppel combineren is soms aardig puzzelen, zo kunnen we afleiden uit een interview dat Sieg De Doncker gaf aan Flair.

“Maureen en ik moeten elke week onze agenda’s samen leggen en vooral op elkaar afstemmen”, gaat hij van start. “We plannen enorm goed, en voorlopig lukt dat. In het begin dacht ik dat het nooit zou goed lopen, maar op een of andere magische manier loopt dat wel los. We krijgen gelukkig ook enorm veel steun van onze ouders.”

Wanneer de reporter vraag wat voor papa Sieg is, verklapt hij dat hij eigenlijk strenger is dan de meeste mensen zouden verwachten. “De meesten denken vermoedelijk dat ik de lolbroek ben, maar ik ben eigenlijk best wel streng voor Nelle. Zo spuwde ze onlangs zonder enige aanleiding melk uit en dan word ik wel kwaad, want ik wil niet dat dat nog een keer gebeurt. Een kind heeft grenzen nodig.”

Toch houdt de acteur zielsveel van dochter. “Voor Nelle had ik perfect een leven zonder kinderen kunnen leiden. Maar sinds ik Nelle heb, zou ik nooit nog een leven zonder kinderen wíllen. Nelle is zo’n fantastisch kind en ons gezin is geweldig. Maureen en ik zijn perfect op elkaar afgestemd. Ik mag mijn beide handen kussen”, besluit hij tevreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.