Ondanks haar wonderbaarlijke uiterlijk is Céline Van Ouytsel niet fysiek in vorm, ze verklapt ze aan Humo. “Nooit geweest! Ik was de grootste strever, maar voor L.O. was ik net niet gebuisd. Ik háátte sport. Ik ben eens gaan joggen, maar na één rondje had ik er genoeg van. Intussen volg ik lessen pilates, dat vind ik leuk.”

Wanneer de reporter aan de ex-Miss België vraagt wat haar meest indrukwekkende fysieke prestatie ooit is, vertelt ze trots over de homerun die ze heeft geslagen tijdens een les honkbal op school, iets waar ze nog altijd erg trots op is. “Het was best heroïsch: we stonden hopeloos achter, het was de laatste bal van de match en ik, die altijd als laatste gekozen werd, móést een homerun slaan om te winnen. Mijn ploegmaats zagen dat het mijn beurt was en lieten hun kopjes al hangen. Maar dan zag ik de bal op mij afkomen en… báf, een mep van hier tot in Sjakkamakka! Ik kon mijn rondje helemaal uitlopen en werd door iedereen op handen gedragen. Bij die scène horen slowmotionbeelden en operamuziek: nooit heb ik méér glorie geproefd.”

Eén klein detail dat de ex-miss er achteraf nog aan toevoegt? “Ik heb die bal niet geraakt met een honkbalbat, maar met een tennisracket – dat vertel ik er meestal niet bij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.