Wanneer Primo aan Stephanie Planckaert vraagt of ze ooit al iets gestolen heeft, geeft de presentatrice toe dat dit helaas wel eens is voorgevallen in het verleden.

“Als kind was ik verzot op badparels, maar ik kreeg die natuurlijk niet altijd”, begint ze te vertellen. “Toen mama en ik eens in een winkel waren, vond ik er niets beter op dan er enkele in mijn zak te steken. Door de warmte begonnen die natuurlijk te smelten. Eén grote olievlek in mijn zak en lekker ruíken dat ik deed! Die mevrouw aan de kassa had meteen door wat er aan het gebeuren was. En mama kwaad natuurlijk!”

Stephanie werd aardig bang gemaakt door Christa, zo verwittigde ze haar dochter dat de politie kon gebeld worden en dat dit vergaande gevolgen kon hebben. “Ze heeft me toen behoorlijk met de neus op de feiten gedrukt en ik had meteen zoiets van: ‘Dat gaan we dus niet meer doen!”

Of Stephanie haar kinderen deze levensles ook zo expliciet heeft meegegeven, daar hebben we het raden naar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.