Planner of levensgenieter? Kristel Verbeke lijkt een perfecte mix van beide te hebben terwijl ze de balans vindt tussen slim geldbeheer en het genieten van het leven. 

Ondanks haar sterrenstatus en financiële comfort, deelt ze een wijze les in Primo: “Geld moet opzij gezet worden voor mijn oude dag, omdat een woonzorgcentrum een fortuin kost.” Kristel is zeker niet bang om naar de toekomst te kijken en serieus na te denken over dingen als successieplanning, zeker nu haar oudste dochter de volwassen leeftijd heeft bereikt. Ze is een levend bewijs dat men wel degelijk kan genieten van het heden terwijl men plant voor de toekomst. 

Het is deze eerlijke en doordachte aanpak die Kristel helpt om zowel een verantwoordelijke ouder als een zorgeloze levensgenieter te zijn. We kunnen allemaal iets leren van haar wijze, evenwichtige aanpak!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.