Pat Krimson en Loredana zijn nog steeds erg gelukkig getrouwd, zo kunnen we afleiden uit een interview in Dag Allemaal. Naast haar echtgenoot is Pat echter ook haar manager, iets wat wel eens tot woorden kan leiden.

“Want welke pet heb ik op, die van manager of die van echtgenoot?”, gaat hij van start. “Ik heb haar al eens voorgesteld om iemand anders te zoeken, maar zij wou niet. Voor mij zou het een stuk belasting minder zijn. Loredana is niet enkel mijn artieste, maar vooral ook mijn vrouw.”

Om deze reden is het voor de dj niet altijd eenvoudig om bepaalde zaken niet te persoonlijk op te vatten. “Zoals met ‘Eurosong’, toen de professionele jury ons eruit heeft geflikkerd met ‘She’s After My Piano’. Van de radio kregen we geen steun, ze zijn ons nummer pas beginnen te draaien toen het al hoog in de hitparade stond. De nationale zenders die we nodig hebben om een hit te scoren geven dikwijls niet thuis. Ik vermoed dat er wat discriminatie op basis van leeftijd is wat Pat Krimson en 2 Fabiola betreft. Terwijl Loredana als artieste alle steun verdient, zoveel goede stemmen hebben we niet in Vlaanderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.