In een interview met Dag Allemaal geeft Jimmy Frey aan dat het hem pijn doet dat mensen zijn geaardheid in twijfel trekken. “Na een optreden kwam ooit een vrouw naar mij, ze wou me kussen. Een andere vrouw zei: ‘Je moet er niet naar kijken, hij is verkeerd’.”

Na al die jaren is Jimmy er nu uit hoe dit misverstand de wereld werd ingestuurd. “Er was ooit in Gent een homo die op mij leek en zich in een disco voor Jimmy Frey uitgaf”, legt hij uit. “Ik stoor me er niet te veel aan, ieder doet met zijn leven en zijn hormonen wat hij wil, maar ik heb niet graag dat ze zeggen dat ik homo ben als ik het niet ben.”

Ook met zijn imago als playboy is Jimmy het niet eens. “Ik had dat imago, en daar heb ik het nog altijd moeilijk mee. Toen ik vorig jaar vertelde over mijn vroegere vriendin die zwanger was van mij, zagen sommigen daarin weer iets van ‘de playboy’. Maar ik was toen vijf jaar samen met die vrouw, zij was echt mijn vriendin, niet zomaar een meisje dat ik zwanger had gemaakt.”

Tot slot geeft de zanger nog aan dat hij in zijn leven vier, vijf lange relaties heeft gehad en nooit zijn vriendinnen heeft bedrogen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.