Els de Schepper heeft de afgelopen periode veel mentaal en emotioneel doorzettingsvermogen aan de dag moeten leggen, zo kunnen we afleiden uit een interview met Dag Allemaal. Fysiek zat de artieste er helemaal door.

“Gelukkig ben ik ervan overtuigd dat reïncarnatie bestaat. Ik denk dan: ‘Beter nu even de bittere pil doorslikken, in een volgend leven hoef ik dezelfde miserie niet meer te maken”, gaat ze van start. “Mijn wereld stortte in. Ik heb een zwaar trauma opgelopen omdat ik op een halfjaar tijd van supergezond evolueerde naar echt níets meer kunnen. Ik was doodmoe en mijn geheugen functioneerde niet meer. Teksten onthouden ging niet meer.”

Uiteraard was dit erg zwaar voor Els. “Op een bepaald moment dacht ik: ‘Als het niet snel beter wordt, dan hoeft het niet meer.’ Iedereen die zware dingen meemaakt, zal wel ‘ns donkere gedachten hebben. Maar dat wil niet zeggen dat je het ook écht gaat doen, hé. Zo zit ik niet in elkaar. Maar op dat moment ben je heel, heel kwetsbaar. Ergens bleef ik er vertrouwen in hebben dat ik me er wel door zou spartelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.