TV-kok Loïc Van Impe is één van de elf bekende gezichten die de zowel fysiek als mentaal loodzware uitdagingen in het tweede seizoen van ‘Special Forces’ aangaat. Hij maakt er dan ook geen geheim van dat hij van uitdagingen houdt.

TV Familie vraagt zich echter af of dat ook geldt voor zijn privéleven. In eerdere interviews liet Loïc zich immers al ontvallen dat hij wel kinderen wil, maar dat een huwelijk voor hem niet hoeft: “Ik weet natuurlijk niet wat de toekomst zal brengen, maar het is inderdaad zo dat ik graag kinderen zou willen”, beaamt de tv-kok.

“Mijn mama was 24 toen ik geboren werd en mijn oma was twintig toen ze mijn mama op de wereld zette. Ik heb dus een jonge moeder en grootmoeder. Ik zie er wel de voordelen van in, maar intussen ben ik zelf wel al 30”, beseft hij. “En het zal nóg niet voor direct zijn, maar ik wil ook geen tien jaar meer wachten. . Ik probeer ook zo min mogelijk met de toekomst bezig te zijn. Want te veel plannen, dat brengt volgens mij ongeluk”, zegt Loïc.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.