Het was even schrikken wanneer boerin Sanne besloot om al haar matches huiswaarts te sturen en zich terug te trekken uit het programma. Volgens de boerin ging het allemaal te snel en kon ze zich niet op een romantische trip zien met één van de deelnemers.

In Dag Allemaal geeft deelnemer Boris aan dat het voor hem ook niet altijd makkelijk was om zich open te stellen maar dat hij het wel probeerde. “Na een week op de boerderij ontsnapten de heftige en emotionele gevoelens. En ik viel niet uit de lucht bij Sannes beslissing, nee. Bij elke toenadering klapte ze volledig dicht.”

Sanne bleek een vorige relatiebreuk nog met zich mee te zeulen, iets wat nog niet helemaal verwerkt bleek te zijn. “Het is duidelijk dat haar laatste relatie een serieuze impact heeft gehad op haar. Na die breuk stortte Sanne zich op haar boerderij in plaats van het fatsoenlijk een plaats te geven. Na enkele jaren dacht ze wellicht dat ze klaar was om mee te doen aan ‘Boer Zkt Vrouw’, maar volgens mij was dat niet zo. Ik denk dat ze dat nu wel beseft. En ik hoop dat ze tijd neemt om alles een plekje te geven”, besluit Boris begripvol.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.