Lisa Van Rossem stond onlangs voor het eerst op het podium als hoofdartiest en niet langer als backingvocal van haar broer Metejoor. Een spannende ervaring waar LEEZ, zoals haar artiestennaam klinkt, ontzettend van genoten heeft.

In Dag Allemaal staat echter te lezen dat ze dit optreden bijna aan zich voorbij moest laten gaan omdat Lisa in het ziekenhuis lag en bijgevolg amper kon repeteren. “Nu voel ik me weer goed, maar ik weet nog steeds niet wat er scheelde. De dokters evenmin”, licht ze toe. “Gelukkig genas ik uiteindelijk als vanzelf. Ik zeg altijd dat ik met afgedankte tweedehandsspullen in elkaar gezet ben, mijn gezondheid zal altijd een struikelblok zijn.”

Toch wil Lisa zich niet laten kisten door haar gezondheidsproblemen en focust ze zich op het positieve in haar leven.

“De periode dat ik niet kon optreden, schudde me wakker. Soms leef je in zo’n rush dat je de essentie verliest. Als je dan noodgedwongen een pauze moet nemen, wéét je wat je mist. Het is überhaupt bijzonder dat ik zoiets kán missen, veel mensen krijgen niet eens de kans om dit te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.