In een dubbelinterview met Story vertellen Wout Bru en Natassia dat ze elkaar voor het eerst gespot hadden in een karaokebar in Knokke. “Ik dacht: amai, wat een mooi meisje! Het was een coup de foudre”, geeft Wout aan.

Ook Natassia was blijkbaar meteen onder de indruk van Wout en dus besloot ze hem dezelfde avond een filmpje van haar zangtalent naar hem te sturen via Instagram. Het enige probleem was dat Wout nooit naar zijn sociale media keek.

“Toen we elkaar nadien opnieuw tegenkwamen op Tomorrowland, waar Natassia als danseres werkte, tikte ze me op mijn schouder en zei: ‘Je bent best wel arrogant”, verwijzend naar het “genegeerde” filmpje. “Had ik van haar filmpje geweten, ik had zéker gereageerd. Kort nadien zagen we elkaar wéér, op die partyboot van Versuz, en hebben we echt de tijd genomen om elkaar te leren kennen. En gekust.”

Tot op de dag van vandaag is het koppel nog steeds stapelverliefd op elkaar. In 2025 wagen ze zelfs de grote sprong en stappen ze in het huwelijksbootje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.