Mathias Mesmans is dagelijks te zien in de telenovelle Milo, de jonge acteur is in de serie namelijk dé grote crush van Camille.

Wanneer Primo in een uniek dubbelinterview met Mathias en zijn moeder An vraagt, of de acteur altijd graag in de spotlights stond, knikt An bevestigend. “Van jongs af aan zag ik al dat mijn kind graag de aandacht op zich vestigde, altijd op zoek naar nieuwe manieren om te schitteren”, gaat ze van start. “Zijn leeftijdsgenoten hadden er een hekel aan, maar hij vond het wel leuk om voor de klas te staan en een spreekbeurt te geven. Schoolfeesten vond hij dé hoogdag van het jaar. En thuis werd ik weleens getrakteerd op een privéoptreden terwijl hij uit volle borst meezong met ‘Oya lélé’ van K3.”

Volgens Mathias stond dit in schril contrast met hoe hij op zijn eigen slaapkamer was. “Het klinkt ongeloofwaardig, maar ik ben altijd verlegen geweest en had liever dat mensen níet dan wél naar mij keken.”

“Maar eenmaal op een podium, veranderde dat helemaal en werd hij in plaats van introvert extravert”, voegt de fiere mama er nog aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.