Als een mokerslag kwam het aan bij Boer Zkt Vrouw deelneemster Astrid wanneer boer Niels niet voor haar maar wel voor Sylvie koos. In Dag Allemaal blikt de Limburgse terug op haar date in Bobbejaanland die ze met de sympathieke boer mocht beleven.

“Dat was een leuke date”, gaat ze opgetogen van start. “Van in het begin voelde ik me goed bij hem. We voerden heel diepe gesprekken over serieuzere onderwerpen. Als je potentieel de rest van je leven met elkaar wilt delen, moet je weten waar je aan toe bent.” Dit in tegenstelling tot de gesprekken die de boer volgens Astrid met liefdesrivale Sylvie had. Deze zouden namelijk oppervlakkiger zijn geweest.

Hieruit kunnen we afleiden dat Astrid en Sylvie nooit de beste maatjes gaan worden, de kijkers merkten dan ook regelmatig wat spanning op tussen de twee kandidaten. “Met Lisa klikte het vanaf het begin. We hadden echt veel aan elkaar op de boerderij, met Sylvie was dat misschien wat minder. Ach ja, je kan niet met iedereen even goed overeenkomen. We waren daar tenslotte voor Niels, niet om nieuwe vriendinnen te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.