In Dag Allemaal staat te lezen dat Frank Valentino langzaam maar zeker zijn leven opnieuw op de rails probeert te krijgen. De zanger is onlangs hersteld van een trombose en ook de woelige periode met zijn ex-verloofde Nancy lijkt nu achter hem te liggen.

Iets waar Frank zich ongetwijfeld aan zal optrekken is het goede nieuws dat zijn zoon Robin hem onlangs mocht brengen. In September 2023 stapte hij nog in het huwelijksbootje en ondertussen is het gezin in blijde verwachting.

“Robin en z’n vrouw Debby verwachten een kindje in augustus”, gaat Frank trots van start. “Dat was een grote verrassing voor mij, want ze hadden me gezegd dat ze nog veel op reis wilden gaan. Maar blijkbaar hebben ze er toch bewust voor gekozen om na hun huwelijk snel aan kinderen te beginnen. En jawel, ’t was meteen een schot in de roos. Schitterend! Toen Robin mij een affiche kwam tonen die hij had ontworpen voor mij, zei hij in één adem: ‘Ik heb nog iets anders gemaakt.’ En hij toonde me de echografie. Een meisje. Opa zal dus z’n handen vol hebben… Met alle liefde en plezier.”

Ongetwijfeld een mooi vooruitzicht voor de zanger. “Na al de ellende die ik heb gehad, mag er wel weer wat moois in m’n leven komen. Er zijn ook weer optredens, ik ben blij dat ik veel heb om naar uit te kijken”, besluit hij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.