In 2018 onthulde Natalia hun relatie op spectaculaire wijze tijdens haar verjaardagsconcert in de Antwerpse Lotto Arena op 2 november. Ze verraste iedereen door Frederik het podium op te halen voor een stomende dans; dat schrijft Dag Allemaal.

Het publiek dacht aanvankelijk dat hij een willekeurige gelukkige toeschouwer was, maar Natalia onthulde later de ware aard van hun relatie. Dit gedurfde optreden zette hun liefde in de schijnwerpers en zorgde voor opwinding bij fans, die niet konden geloven dat Natalia haar nieuwe liefde op zo’n opvallende manier introduceerde.

De sensuele dans betekende het begin van een nieuw tijdperk voor Natalia en Frederik. Het podium werd hun plek om liefde en passie te delen met de wereld en fans konden niet genoeg krijgen van hun chemistry. Ze werden snel een veelbesproken showbizzkoppel en hun romantische sterke relatie groeide uit tot een inspiratie voor velen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.