In een interview in Het Laatste Nieuws vraagt de reporter van Nina aan Sean Dhondt of hij een avontuurlijk kantje heeft. Het tv-gezicht geeft aan dat hij er regelmatig een weekendje op uit trekt, gaat wandelen met de hond of gaat fietsen.

“Maar origineler is bijlwerpen”, begint hij enthousiast te vertellen. “Daarbij een frisse pint en het uur op de baan vliegt voorbij. Ik ben eigenlijk nog altijd een enthousiast kind dat nieuwe dingen wil ontdekken. Dus voilà! Ik deed dit voor het eerst samen met Maithé. Onze vrienden zien we momenteel minder dan ons lief is. Gelukkig nemen mijn maten me dat niet kwalijk: dat is het geheim van een lange vriendschap. Als we dan een terrasje doen, is er veel om over te praten.”

Al heeft Sean momenteel niet veel tijd om avontuurlijke dingen te doen want hij is momenteel volop bezig aan zijn nieuwbouw waar hij in juni zijn intrek zal nemen. “Ik doe niet alles zelf, maar hielp wel met de elektriciteit te leggen. Daarnaast: papa worden. Voorlopig heb ik geen stress en zitten we op onze roze wolk. Op de laatste echo stak ze haar duim in de mond en ik voel ze soms schoppen. Mooi, hè? De weekends ga ik vrijhouden voor mijn gezin. Ik neem twee weken vaderschapsverlof, al valt dat tijdens onze tour. Zoiets mag je niet missen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.