Ruth Beeckmans heeft een erg drukke periode voor de boeg. Enerzijds is er “Moord in de studio”, de nieuwe theaterversie van de populaire tv-reeks ‘Aspe’, anderzijds is er ook nog de musical ‘Sneeuwwitje’ waar de actrice een belangrijke rol in speelt én dan lopen ook nog de opnames voor het de nieuwe komische VTM-reeks ‘Sterregem’.

Ondanks dat het hard werken is, voelt de actrice zich gelukkig nog steeds fit genoeg om dit tot een goed einde te brengen.

“Ik voel me zeker niet meer zo jong als tien jaar terug, maar ik heb niet de indruk dat ik al oud ben”, gaat Ruth van start in Primo. “In het licht van wat we als gezin hebben meegemaakt, ben ik dankbaar voor elke dag die ik krijg. Ik merk wel dat ik sneller moe ben dan vroeger, maar misschien heeft dat met de kinderen te maken. Vroeger wou ik zo lang mogelijk opblijven, nu verlang ik vaak naar mijn bed.”

De actrice geeft aan dat ze de voorbije maanden meer energie heeft gekregen door te gaan lopen. “Die fysieke inspanningen zorgen ervoor dat ik me nadien mentaal beter voel. Dat ga ik dus proberen vol te houden. Eindelijk, want het is al mijn zoveelste poging. Iedereen mag mee supporteren!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.