In de Gazet Van Antwerpen vraagt de reporter zich af of Sam Gooris de ideale schoonvader gaat worden. Een vraag waar Sam zelf ook geen antwoord op heeft.

“Ik weet het niet, maar ik hoop het”, gaat de zanger van start. “Vroeger braken de vapeurkes me al uit als ik er nog maar aan dacht, maar dat is verbeterd. Shania is 24 geworden, ze heeft nog geen vriendje. Ik weet dat het erbij hoort, dat ze op een dag met iemand bij ons in de living zal staan. Dat zal met Kenji ook zo zijn. Maar dan zal ik daar wel een goed klapke mee doen. Als ze zich gedragen, zijn ze welkom!”

Sam geeft aan dat hij zich erg gelukkig mag prijzen met Shania en Kenji. “Ik heb brave kinderen, die zich omringen met goede vrienden. Kelly en ik hadden altijd liever dat ze allemaal bij ons thuis in Brasschaat iets kwamen eten of drinken dan dat ze ergens in een park gingen rondhangen. Ik hoor soms verhalen over hoe andere jonge mensen zich gedragen, dus ik ben echt trots op onze kinderen. We kunnen ook alles zeggen tegen elkaar. Ik kon dat tegen mijn ouders, Kelly tegen de hare. Bij Kenji en Shania is dat ook zo. Eender waar ze mee zitten, we kunnen erover praten. Tegen liegen kan ik niet. Ze moeten alles zeggen zoals het is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.