Een opmerkelijke post op het sociale media-account van het Belgisch Koningshuis, tussen al de kiekjes van Filip en Mathilde zien we plots de meisjes van K3 verschijnen.

De meisjes, gekleed in hun typische outfits spreken de volgers van het koningshuis aan in het kader van Be Heroes, een initiatief dat Koning Filip erg steunt.

“Ken jij een alledaagse held?” gaan de dames van start. “Iemand die zich belangeloos inzet voor anderen? En daar helemaal niets voor terugverwacht? Ken jij zo iemand? Surf dan voor 16 juni naar beheroes.be en deel zijn of haar verhaal. De mooiste heldenverhalen mogen samen met hun nominator op bezoek bij de Koning!”

Het bericht viel duidelijk in goede aarde bij de volgers van onze Koninklijke familie en deze klikte dan ook massaal op de vind ik leuk knop. Een volger nomineerde gelijk al de mensen van de politie, de brandweer en de ambulance.

Of de dames van K3 zelf ook iemand genomineerd hebben, daar hebben we momenteel nog het raden naar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.