De komische sensatie Jens Dendoncker heeft niet alleen zijn diepste emotionele worstelingen in zijn nieuwe boek onthuld, maar heeft ook een inkijkje gegeven in zijn turbulente liefdesleven; dat schrijft Humo.

In het boek beschrijft hij zijn neiging om snel een ‘liefdesjunk’ te worden in relaties. Hij bekent in Humo dat hij graag verteerd wordt door verliefdheid, ook al eindigt het vaak in een tumultueuze relatie met littekens en blauwe plekken. Dendoncker deelt in het boek dat hij schreef zijn visie op liefde en verslaving. Hij laat lezers nadenken over de complexiteit van romantiek in de moderne wereld. 

Dit onthullende verhaal werpt een nieuw licht op de persoon achter de humor en laat zien dat er veel meer schuilgaat achter de glimlach van deze onwaarschijnlijk getalenteerde artiest!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.