In Dag Allemaal lezen we dat David Vandyck en Douwe Bob, momenteel de meest populaire artiest van Nederland, het erg goed met elkaar kunnen vinden. Het tweetal is zelfs al enkele jaren erg goed met elkaar bevriend.

Qua uiterlijk lijkt dit een erg ongewone match, David is namelijk de ideale schoonzoon, en Douwe Bob is de getatoeëerde bad boy. Een commotie die de Nederlander niet goed begrijpt. “Die tatoeages en mijn zogezegd ruige imago… Ik merk dat het hier in België veel meer leeft”, gaat hij van start. “Dat is toch slechts uiterlijk? Maar als de mensen me zien, hebben ze hun mening over mij al klaar. De een vindt die tatoeages mooi, de ander lelijk. Maar wat moet ik daarmee? Ik heb toch ook geen mening over jouw haar? Mijn tattoos hebben ook geen speciale betekenis of zo, ik vind ze gewoon mooi.”

David verdedigt zijn vriend en geeft aan dat als je de tattoos wegdenkt, ze erg op elkaar lijken. “Douwe is net als ik vrij klassiek gekleed, en wij zijn allebei melancholische zielen. Ze noemen Douwe een rebel, maar wat is dat, een rebel? Ben ik er één? Ik voel mij een stuk jonger dan ik ben. Dat is al rebels genoeg, denk ik. Het feit bijvoorbeeld dat het matcht met iemand van 31 terwijl ik al 45 ben, zegt toch ook iets.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.