Met een indrukwekkende carrière van bijna 60 jaar in de muziekindustrie en een opvallend optreden in ‘De Verraders’, blijft Liliane Saint-Pierre een bron van inspiratie voor velen. 

Haar toewijding aan haar vak en haar vastberadenheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, ongeacht haar leeftijd, zijn bewonderenswaardig. In een recent interview in Primo sprak Liliane openhartig over haar ervaringen in ‘De Verraders’ en hoe het spel haar zintuigen overuren liet draaien. Ze deelde ook haar mening over de reacties van mede deelnemers en benadrukte dat ze het spel serieus nam, maar niet persoonlijk. 

Haar temperament en oprechtheid maken haar niet alleen tot een legende in de muziekwereld, maar ook tot een opvallende persoonlijkheid in de wereld van reality-tv.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.