In een onthullend gesprek met Primo spreekt Werner De Smedt openlijk over zijn levensperspectieven, waaronder zijn gedachten over ouder worden en de dood. 

Hij bekent dat hij vaak nadenkt over zijn sterfelijkheid en overweegt zelf te bepalen wanneer hij het leven zal verlaten. Werner’s eerlijke kijk op deze diepgaande onderwerpen biedt een glimp in de gedachten van een man die, ondanks zijn publieke leven, diep in zichzelf gegraven heeft. De acteur, nu 53 jaar oud, heeft geen angst voor de dood. Hij denkt vaak na over het leven en de eindigheid ervan. Hoewel hij niet noodzakelijkerwijs lang wil leven, wil hij wel op een waardige manier kunnen beslissen wanneer het tijd is om te vertrekken. 

Hij is zich bewust van de eindigheid van het leven en blijft nadenken over hoe hij zijn eigen lot wil bepalen. Werners eerlijkheid en openheid over deze onderwerpen bieden inzicht in zijn diepgaande overpeinzingen over de menselijke ervaring.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.