De Muziekshow, een initiatief van Dennie Damaro is er gekomen als antwoord op de steeds aanhoudende kritiek dat Vlaamse artiesten te weinig kansen in de media krijgen. Vaak wordt er namelijk beweerd dat steeds dezelfde namen uitgenodigd worden voor programma’s zoals Tien Om Te Zien en Zomerhit.

Tijdens de opnames in de Postelse Kaasboerin waren enkele kleppers aanwezig zoals Jo Vally, Sergio en Michael Lanzo. De laatste kwam aan in het gezelschap van zijn moeder die uiteraard de grootste fan is van de zanger.

“Mijn genre wordt vaak over het hoofd gezien”, gaat Michael van start in Dag Allemaal. “Dat merkte ik ook al bij ‘Sing Again’. Er is meer dan ‘Tien Om Te Zien’, daarom vind ik dit een fijn signaal waar ik moed uit put.”

Of het concept een succes zal worden, dat is vooralsnog afwachten geblazen. “Als de show gemonteerd is, ga ik langs bij de zenders die interesse getoond hebben, zoals Ment en Eclips. Hopelijk kunnen we een deal sluiten. In afwachting zet ik het op YouTube. Het publiek móet deze show te zien krijgen!”, besluit organisator Dennie Damaro.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.