Katelen Perez T’Seyen, de charmante serveerster bekend van haar verschijning in het nieuwe seizoen van First Dates op VRT1, deelt in Story een intiem kijkje in haar liefdesleven.  

Na een pijnlijke verbroken verloving heeft Katelen opnieuw liefde gevonden. In dit exclusieve interview met Story benadrukt ze het belang van eerlijke liefde, zonder illusies. Katelen straalt terwijl ze spreekt over haar huidige relatie, die haar een dieper begrip heeft gegeven van wat ze echt nodig heeft in een relatie en in het leven. “Echte liefde kan niet gebaseerd zijn op sprookjesachtige illusies,” zegt ze met een glimlach in Story. Ze is nu gelukkig in een relatie waarin ze zichzelf kan zijn, zonder verborgen verwachtingen of teleurstellingen. 

Het is een verademing voor Katelen, die heeft geleerd dat liefde pas echt werkt wanneer beide partners volledig authentiek kunnen zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.