In een interview in Primo vertelt Reddy De Mey dat hij erg veel geluk heeft met zijn vier jaar jongere vriendin Kristien. Opvallend genoeg woont het koppel niet samen.

“Living apart together”, legt de voormalig VRT-journalist uit. “Ik heb nog mijn appartement, maar daar kom ik niet zo vaak. In feite woon ik op haar appartement. Kristien is soms kwaad op mij, omdat ik vier à vijf uur per dag aan mijn computer zit om de actualiteit te volgen op alle nieuwssites en sociale media.”

Reddy geeft aan dat hij op de hoogte wil blijven omdat hij anders de muren zou oplopen. “Kristien zou liever hebben dat ik het wat rustiger aan doe. Zelfs als we op ons gemak iets gaan drinken, spreken mensen me overal aan over mijn werk. Geregeld word ik herkend door oud-leerlingen. Onlangs nog in het stemlokaal. Als twintigjarige leerkracht gaf ik Nederlands, Engels en niet-confessionele zedenleer in het atheneum van Oostende en de Europaschool in Bredene. Zestien jaar lang heb ik voor de klas gestaan. Daarna werd ik radioreporter voor Radio2 West-Vlaanderen en deed ik sportverslaggeving op Radio 1. Later ben ik dan tv-reporter geworden bij de BRT.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.