In Dag Allemaal lezen we dat de relatie van Karl Vannieuwkerke en zijn vijftien jaar jongere vriendin Caroline wel eens ten einde zou kunnen zijn.

Het koppel heeft twee zoontjes Jack Odile en Luís Achile, volgens het weekblad zou de presentator tijdens de laatste zwangerschap gevoelens hebben gekregen voor een andere vrouw.

Karl zelf ontkende onlangs nog dat het rommelde in zijn relatie, wanneer Het Laatste Nieuws de vraag aan hem voorlegde. “Wij wonen samen in Beerst en zitten vanaf overmorgen samen in Spanje”, vertelde hij destijds nog.

Daar houden de geruchten echter nog niet op. Caroline zou haar woning in Wulpen namelijk dit seizoen niet verhuurd hebben als vakantiewoning, iets wat ze de afgelopen vijf jaar steevast deed aangezien ze Karl altijd vergezelde tijdens de Tour. De vrouw zou dit keer zelf haar intrek genomen hebben in haar woonst. Zonder Karl, zo wordt in het dorp beweerd, “Die twee zijn uit elkaar, en zij woont nu weer hier”, klinkt het onder de buurtbewoners.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.