Louis Thyssen, bekend van Nachtwacht, en zijn vriendin Liesl zetten na zeven jaar een punt achter hun relatie. Dit werd ook bevestigd door Liesl zelf op haar TikTok-account.

Erg pijnlijk want vorig jaar vertelde het koppel nog dat ze erg gelukkig waren samen, Louis zou zijn vriendin deze zomer zelfs ten huwelijk gaan vragen.

De reden van deze breuk lijkt Julia van K3 te zijn. Jaël, de zus van Liesl duidt haar immers op sociale media aan als dader. Wanneer iemand in een andere reactie het opneemt voor Julia, schrijft ze “Kom hier niet de personen verdedigen die haar pijn hebben gedaan.”

Louis zelf heeft in Dag Allemaal reeds een reactie gegeven op de geruchten. “Ik weet nog niet goed hoe ik dit ga aanpakken. Dit is niet het goede moment, denk ik. Liesl en ik zijn uit elkaar, dat klopt, maar daar ga ik het voorlopig op houden. De geruchten rond Julia? Dat ga ik niet bevestigen of ontkennen, ik moet nog met m’n omgeving bespreken wat ik daar juist over zal vertellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.