In Humo lezen we dat Evi Hanssen in haar jeugd een centje bijverdiende door bruidsjurken te showen. Hoewel het volgens het tv-gezicht geen aardbeien plukken of achter de kassa staan was, was het toch hard werken. “Ik kleedde me elke dag zeker tweehonderd keer aan en uit, ik was kapot als ik ’s avonds thuiskwam.”

Zo herinnert Evi zich nog dat ze destijds met een korte broek op de motor naar het werk werd gebracht. “Bij het afstappen verbrandde ik mijn kuit aan de uitlaatpijp”, legt ze uit. “Het was een serieuze brandwonde, ik zag die blaren groter worden, maar ik kon er niet bij stilstaan: ik moest gaan passen en showen.”

Toch deed Evi haar vakantiejob erg graag. “De sfeer in het bedrijf was goed, en bruidsjurken zijn iets speciaals, hè. Ik denk dat elk meisje wel een fase doormaakt waarin ze het wauw vindt om bruidsjurken te passen, en ik heb er véél mogen passen. De twee keren dat ik echt getrouwd ben, had ik alvast geen stress over de jurk: ik wist al lang welk model het best bij mij past.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.