In Dag Allemaal lezen we dat Gunther Levi in oktober zijn eerste stappen in de politiek zal zetten.

“De politiek heeft mij altijd geïnteresseerd, hoor. In al zijn facetten”, stelt Gunther de lezer gerust. “Als BV zou ik mij echter nooit verbinden aan een politieke kleur. Maar toen ze mij vroegen voor deze nieuwe, onafhankelijke partij, heb ik niet getwijfeld. HOP (wat staat voor Hulshout Op Punt, nvdr) is geen traditionele partij. Wij zijn een beetje links, een beetje rechts, een beetje centrum. Soit, the best of all worlds.”

Verkeersveiligheid is één van de punten waar de zanger de nadruk op wil leggen. “Ik ben vader van twee jonge kinderen, en fiets elke dag met hen naar school. Dan zie ik zoveel dingen die voor verbetering vatbaar zijn… Daar wil ik, indien ik verkozen zou worden, echt werk van maken. Ik wil niet de zoveelste BV zijn die op een lijst gaat staan, puur en alleen om stemmen voor de partij te ronselen. Daarvoor is mijn politieke interesse veel te groot. Bovendien toeter ik al jaren rond hoe belangrijk verkeersveiligheid voor mij is. Het zou hypocriet zijn om aan de zijlijn te blijven staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.