In Primo lezen we een interview met Jacky Lafon en haar dochter Nathalie. Uit dit gesprek leren we dat Jacky een ware stresskip is, zich alles aantrekt én hoog sensitief is. “Dat is een groot nadeel”, geeft de actrice aan.

Gelukkig kan Nathalie ondertussen goed omgaan met dit kantje van haar moeder. Door rustig op haar in te praten of eens gezellig samen te gaan eten, kan Jacky meestal terug kalmeren. “Nathalieke voelt het meteen als ik zenuwachtig ben. Ze spreekt dan heel kalm tegen me en dan kom ik meteen tot rust”, vertelt Jacky aan de journalist.

Volgens Nathalie is het belangrijk dat haar moeder niet altijd direct op pech of tegenslagen reageert, maar het soms even moet loslaten en moet laten bezinken.

“Dat helpt zeker. Maar als Nathalie dan weg is, begint het piekeren opnieuw”, legt Jacky uit. “Op vakantie kan ik à volonté genieten, maar in mijn shows moet alles perfect zijn. Dat brengt kopzorgen met zich mee. Het helpt als ik mijn dochter even kan bellen om mijn gedachten te verzetten. Nathalie is altijd content en goedgezind. Ook wandelen, yoga en zwemmen brengen mij tot rust.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.