Hoewel de zomer voor Maarten Vangramberen op sportief vlak een erg drukke periode is, geniet de journalist hier toch met volle teugen van. Al geeft Maarten toe dat zijn mooiste zomers zich niet tijdens de Tour de France hebben afgespeeld.

“De allermooiste zomers waren voor mij de ‘drie maanden zomers”, gaat hij van start in Primo. “Dus de maanden die ik had als student aan de universiteit. Ik was een goeie student, dus ik had nooit een tweede zit. Dat betekende dat ik juli, augustus en september voluit kon genieten.”

Maarten gaf tijdens deze zomers zes weken sportkamp. “Dat was alle dagen feest. Nadien ging ik zelf nog op kamp met de jeugdbeweging, vervolgens ging ik soms nog met mijn ouders op vakantie en dan ook nog eens met de vrienden op reis. Van die drie maanden was ik er gewoon tweeënhalf weg. En niks van zorgen, alleen mijn valies moest ik maken. Verder moest ik aan niets denken. Ik heb een keer zelf mijn was moeten doen zo’n zomer, omdat mijn ouders op reis waren. Dat vond ik superspannend, herinner ik me nog.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.