Na de seizoensfinale van de populaire VTM-reeks Familie, kunnen de acteurs eindelijk even heerlijk uitblazen van hun drukke agenda. Tal van acteurs trekken er dan ook op uit om de batterijen op te laden op vakantie.

Voor Jef De Smedt, die Jan speelt in de serie, is een strandvakantie niet weggelegd, zo kunnen we afleiden uit een interview in Story. De acteur heeft het allemaal liever wat actiever.

“Ik ben al een week naar Calpe in Spanje geweest om te fietsen, maar in de zomer trek ik elk jaar naar Bray-Dunes, aan de Opaalkust in het noorden van Frankrijk”, gaat hij van start. “Dat is vlak over de grens, dus je bent niet lang onderweg. Bovendien is het er ook nog goedkoop. Niet alleen qua logement, maar ook qua eten. Ik heb daar mijn vaste plaatselijke café-taverne waar ik elke dag ga eten. Mosselen of en steak met frieten vind je daar nog voor tien euro. En voor de rest ga ik heel veel fietsen, want de omgeving en natuur is prachtig. Ik ben geen zonneklopper. Ik kan ook niet tegen de hitte, behalve als ik sport”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.