Sinds 2020 bouwt Viktor Verhulst aan zijn dj-carrière, eerst nog aan de zijde van Kobe Ilsen maar sinds kort ook helemaal alleen. Al snel groeide de reality-ster uit tot de op één na duurste dj van het land, na Regi. Nu lijkt ook Nederland te bezwijken voor het dj-talent.

Uiteraard kent Nederland Viktor momenteel voornamelijk nog als zoon van Gert Verhulst in de serie De Verhulstjes. Het programma won er zelfs de prijs voor Beste Realityshow.

Wanneer de reporter van Dag Allemaal een Nederlands festival bezoekt waar Viktor aan het werk is, vraagt hij aan onze noorderburen wat hun eerste indruk is. “Lijk me een leuke vent”, gaat een man van start. “Mijn vriendin en ik zijn hier speciaal voor hem. Hoewel, ‘tis mijn vriendin die mij heeft meegesleurd want ze is helemaal gek van ‘m. Ik ben haar zo aan hem kwijt.”

Andere bezoekers geven dan weer aan dat ze niet bekend zijn met de muziek van Viktor maar wel De Verhulstjes volgen. “In ‘De Verhulstjes’ is hij zo grappig. Maar hij komt ook wel wat schuw over, vinden we. Daarom laten we ons verrassen door zijn podiumkunsten”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.