We lezen in Dag Allemaal een interview met Lauren, de dochter van Danny Fabry, die het opneemt voor haar vader. De zanger lag namelijk onder vuur omdat hij geen contact zou gezocht hebben met zijn zoon Danny Junior, nadat deze in april 2024 een herseninfarct kreeg. Een verhaal dat ontkend wordt door Lauren, volgens haar was het Danny Junior en zijn moeder die geen contact wouden.

Het feit dat Lauren het publiekelijk opneemt voor haar vader, toont de sterke band die het tweetal heeft. Vader en dochter doen dan ook alles samen en zouden naar eigen zeggen elkaar altijd blijven steunen.

Toch wil Lauren niet bekend staan als dochter van… “Ik zal als dochter nooit direct zeggen: ‘Ik ben de dochter van…”, gaat ze van start. “Ik werk al sinds mijn zestiende bij een bakker, en heb mijn studies zelf betaald. Nu mag ik een vol jaar aan de slag als airhostess bij Emirates in Dubai. Volledig mijn eigen verdienste. Je moet het zelf maken in het leven, vind ik. Danny Esseldeurs had een perfect leventje kunnen hebben. Maar daar moet je, natuurlijk, wel hard voor werken en niet enkel teren op de naam ‘Danny Fabry’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.