Viktor Verhulst is sinds kort aan het proberen om voet aan grond te krijgen in Nederland. De reporter van Dag Allemaal bezocht een festival waar Viktor aan het draaien was en polste naar de reacties van onze noorderburen.

“Hij is fantastisch”, gaan enkele vriendinnen van start. “Ik ken ‘m van op tv. Viktor is enorm grappig en zó knap, én hij weet hoe hij een feestje moet bouwen!”

Ondertussen begint het flink te regenen maar ook dat kan de pret niet drukken voor de feestgangers. “Ik vind z’n muziek zo leuk, we gaan helemaal los! Het regent kneiterhard, maar dat maakt niks uit. Dit willen we niet missen.”

Toch klinkt het niet overal zo positief. “Hij heeft geluk met z’n pa, anders zou hij niks voorstellen. Zijn vader plaveide de weg voor hem, zo is het makkelijk” gaat een vriendengroep van start. “Ik vind dat hij een dikke nek heeft. Alsof hij zichzelf dé man vindt.”

Duidelijk dus dat Viktor, net zoals in België, voor- en tegenstanders heeft. Al lijkt een carrière in Nederland er zeker wel in te zitten voor de reality-ster.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.