Viktor Verhulst leidt een droomleven zo verklapt hij in Humo, de realityster kan dan ook alles doen wat hij graag doet.

 “Onlangs heb ik een deal getekend bij Smash the House, het platenlabel van Dimi en Mike op dit moment ben ik volop bezig met eigen muziek maken”, gaat hij van start. Dat allemaal terwijl we ‘De Verhulstjes’ aan het draaien zijn, én ik met mijn goeie vriend Joris Hessels een feelgood-reisprogramma maak waarin we naar minder voor de hand liggende plaatsen trekken. Puur feitelijk werk ik dus keihard, alleen voelt het niet zo aan. Ik voel me gezegend, want ik besef dat dat niet evident is.”

Ook heeft Viktor recent de zomershow van zijn zus Marie geschreven, een job waarvan niet veel mensen wisten dat hij dit deed. “Dat komt omdat ik niet te koop loop met wat ik allemaal doe, ik voel niet de drang om mezelf constant te bewijzen. Maar intussen schrijf ik toch al een jaar of zes alles wat met ‘Samson en Marie’ en, in het begin, ‘Samson en Gert’ te maken heeft, zowel voor tv als voor theater. Tof, hoor! Als ik de definitieve synopsis van pakweg de ‘Samson en Marie’- kerstshow aan het uitwerken ben, en ik voel dat al m’n scènes kloppen, dat de timing juist zit en dat alle liedjes er perfect in passen: dat geeft geweldig veel voldoening.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.