Zita Wauters verzorgt tijdens Zomerhit de backstage interviews, het jonge talent ziet dus heel wat bekend volk langs haar microfoon voorbijgaan. Wanneer de reporter van Story vraagt van wie Zita nu eigenlijk zelf fan is, geeft ze aan dat ze een erg brede muzieksmaak heeft.

“Van rock over pop tot techno: ik hou van alles”, gaat ze van start. “En zeker ook van Vlaamse muziek. Die zing ik luidkeels mee. We hebben in Vlaanderen zoveel goeie artiesten, in heel uiteenlopende stijlen bovendien. Dan is het appelen met peren vergelijken is. Ik blijf dus liever neutraal, zeker als presentatrice.”

Internationaal is Zita grote fan van Beyoncé en Jennifer Lopez. “Zij combineren alles wat ik leuk vind: zingen, dansen, acteren en presenteren. Miley Cyrus en Sabrina Carpenter vind ik ook cool. Hoe die zich vol zelfvertrouwen op een podium bewegen, daar heb ik grote bewondering voor. Ik denk niet dat ik ooit zelfs maar tot aan hun enkels zal komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.