In een interview met Camille vraagt de reporter van Humo of de popsensatie een kunstliefhebber is. Hoewel ze oorspronkelijk aangeeft dat ze het moeilijk vindt om er een artiest uit te kiezen die erbovenuit steekt, geeft de ster na enige tijd nadenken toch aan grote fan te zijn van Isabelle Scheltjens.

“Ze maakt vooral portretten die op schilderijen lijken, maar die van glas zijn gemaakt”, gaat Camille van start. “Mijn manager (William Vaesen red.) heeft werken van haar in zijn kunstgalerij hangen: prachtig. Ooit wil ik zelf iets van haar kopen, maar voorlopig is het me nog wat te prijzig. Wat ik ook wel snap, ze moet ervan leven.

Wanneer de reporter de opmerking maakt dat iemand die vier keer het Sportpaleis uitverkoopt, toch stinkend rijk moet zijn, geeft de zangeres lacherig aan dat dit toch niet het geval is. “Als je zonder special effects optreedt misschien wel. Maar ik heb superveel leds gebruikt, en een lift voor mij en mijn dansers, en water dat naar beneden kwam gevallen, en een B-stage – een klein extra podium in het midden van de zaal. Ik vond het belangrijker om de mensen een spectaculaire show te geven dan om stinkend rijk te worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.