In Dag Allemaal lezen we dat Koen Crucke zijn personage Alberto Vermicelli opnieuw niet te zien zal zijn in de Studio 100 kerstshow. Een bittere pil voor de acteur die graag zijn comeback had willen maken. Koen geeft aan zich voorbijgestoken te voelen.

Alberto stond dan ook drieëndertig jaar lang naast zijn goede vriend Samson op de scene. “Walter Baele en ik zijn er doodeenvoudig uitgebonjourd, we zijn met een kluitje in het riet gestuurd”, gaat Koen van start. “Alberto was onlosmakelijk verbonden met Samson, maar blijkbaar vinden de bazen dat niet.”

Toch blijft Studio 100 volhouden dat dit niet noodzakelijk het definitieve einde van Meneer Spaghetti hoeft te zijn. “Momenteel ligt onze focus op de nieuwe personages, maar dat wil niet zeggen dat de andere in de toekomst niet zullen opduiken.” Al geeft het weekblad aan dat de kans elk jaar steeds kleiner wordt dat die terugkeer er effectief zal komen. De laatste acte de présence van Koen dateert ondertussen al van eind 2022.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.be

* indicates required

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.